BAS-Kurser


Vill Du lära dig färglägga med skuggor och veck och få liv i dina figurer?
Vill du kunna koppla av en stund och njuta av färgläggning?
Då är Lisas Coloring Classes något för dig!
Lisas Coloring Classes startar med 6st baskurser.
Dessa kurser tar upp de grundläggande färgläggningsteknikerna,
olika hudfärger, olika typer av hår, veck och böljor, mönster och textur, knepiga färger
och massa annat smått och gott.
Rulla ner för att läsa om innehållet i varje baskurs.


Det spelar ingen roll var du bor, du "går kursen" hemma vid ditt eget bord. Inga restider, du kan ta en kopp kaffe när du vill (även om vi har en planerad rast mitt i varje kurs) och du har garanterat bästa platsen för att se genomgången inför varje övning. Kurserna finns till att börja med bara på Svenska.

Bas-kurserna kan hållas online via kursforumet Zoom för att ge dig en personlig vägledning vid varje övning! Vi har alltid en tvåvägskommunikation under kursen och du får hjälp och feedback direkt när du behöver det. Kurserna spelas inte in, så missar du tillfället, missar du tyvärr kursen.

OBS! Kurserna finns nu även som E-kurser, dvs med inspelat material! Se och gå kursen precis när det passar DIG! E-kurserna köps via vår webshop, där du även hittar mer info om e-kurserna! 

I varje kurs ingår utskrivet informationsmaterial samt övningar på anpassat papper. Materialet skickas ut till dig ca 1 vecka före kurstillfället. Du måste själv se till att ha avsedda pennor hemma till kursen. Kurserna hålls vid minst 5 anmälda, och maxantalet är 10 personer / kurs. Jag vill kunna garantera att alla hinner få hjälp i varje moment. Jag har möjlighet att erbjuda ett förmånligt pris på Spectrum Noir Illustrator hos CiLi in Papers för dig som köpt en kurs hos mig. Läs mer här! 

Helt nybörjare? Då rekommenderar jag att du låter det gå minst 1 månad mellan varje "par" av baskurser. Ju mer du övar mellan kurserna desto mer får du med dig från nästa kurs. Har du färglagt mycket tidigare kan du gå kurserna tätare. Jag rekommenderar att du går kurserna i turordning för att få bästa behållningen av kursmaterialet, men det finns inget krav att du måste göra det. 

Se här för tips och trix hur du riggar inför kurserna för att få ut mesta möjliga av kurstillfället. (gäller kurser via ZOOM) 

Bas-kurserna säljs i par - dvs 1 & 2, 3 & 4 samt 5 & 6 och hålls heldag i första hand. 

Den första kursen i paret hålls kl. 09.00 - 12.00 på kursdagen. Därefter 1h lunch, och så fortsätter vi med den andra kursen i paret kl. 13.00 - 16.00. Starttiden är exakt, men sluttiden kan variera lite beroende på hur många som går kursen samtidigt och vilka frågeställningar som uppkommer under kursens gång osv. Vi har en kort fikapaus mitt i kursen både på fm och em.

Om efterfrågan är stor kan kurserna komma att läggas en och en under kvällstid vardagar.
Är kurserna slutsålda i webshopen och inga fler datum finns uppsatta så hör gärna av dig till mig med önskemål att du vill gå kurs! Är ni en grupp personer om 6-10 personer så går det även bra att boka och bestämma ett eget datum efter överenskommelse.

Baskurserna kostar 549kr /st
Du bokar en heldag med två kurser för 895kr och sparar 203kr.


Fullständiga villkor för köp/bokning av kurs hittar du här samt även i webshopen i samband med köp av kurs.


Kursutbudet fylls på allt eftersom med fördjupningar eller fokus på ett specifikt motiv mm.


Innehåll:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar