Vanliga FrågorFrågor & Svar:


F: Jag är helt nybörjare på det här, och har knappt hållit i en penna, är kurserna för mig?
S: Absolut! Den första BAS-kursen tar upp de allra första grunderna och vi gör många enkla övningar som är lätta att ta till sig. Jag har haft många på kurs tidigare som varit nybörjare och det har gått bara fint! När det gäller Motivkurserna krävs det att du har lite erfarenhet sedan tidigare då vi inte kommer gå igenom några grunder alls, utan du bör "känna dina pennor".

F: Men jag då, jag har färglagt en hel del sedan tidigare eller till och med gått andra kurser i färgläggning, är kurserna för mig?
S: Ja, det kan dom absolut vara! Vissa partier kanske blir repetition från andra kurser, men jag tror även mina kurser tar upp några helt andra saker som kan vara nya även för dig. Känner du att du är säker på grunderna och själva tekniken på penselspetspennan så kan du möjligen hoppa över Bas 1 och 2 för att gå direkt på Bas 3 och fortsätta därifrån. Vill du hänga med ända från början så är det heller inget hinder, jag ska försöka utmana dig lite även på de mest grundläggande övningarna. Jag kan även tipsa om Motivkurserna som istället bygger på att vi färglägger ett motiv tillsammans. 

F: Jag har köpt en kurs men fått förhinder, hur gör jag?
S: Se våra villkor för vad som gäller med Ångerrätten, alt överlåta kursen till någon annan.

F: Hur många deltagare är det i varje kurs?
S: Baskurserna har ett maxtak på 10 deltagare eftersom dessa bygger på personlig vägledning. Det finns dock även en minimigräns för att vi ska kunna köra kursen och det är 5 deltagare. Är det färre än 5 deltagare ställs kursen in. Mer info om detta finns i våra villkor.
Våra e-kurser har inget maxtak! 

F: Vad behöver jag för tekniska prylar för att kunna genomföra kursen online (gäller ZOOM-kurser)?
S:den här sidan finns information och lite tips hur du kan rigga inför kursen.

F: Vad exakt ingår i min kursavgift?
S: I kursavgiften för BAS-kurserna ingår utskrivet material i form av anteckningar och övningar som skickas till dig ca 1 vecka före kurstillfället. Under kursdagen ingår personlig rådgivning genom hela kursen vid varje övning och det finns flera tillfällen att ställa frågor på. Vi har hela tiden tvåvägskommunikation oavsett om det är online eller på-plats-kurs. Det du själv måste se till att ha hemma (eller med dig) är de pennor som behövs till varje kurs (finns listat på denna sida). I övrigt behövs bara en vanlig penna om du vill anteckna vilka färger du använder eller om du vill skriva ner något extra tips eller trix utöver det som redan finns i anteckningsmaterialet. Inget extra papper, motiv eller verktyg behövs till kursen. 

Vad som ingår i Motivkurserna hittar du information om i webshopen när du köper kursen. Gå in och läs noga info om "varan" innan du klickar på köp. 

F: Jag har inte dessa pennor, men jag har ett annat märke av Alkoholbaserade Markers. Kan jag gå kursen? 
S: Ja, om din marker har en penselspets (flexibel mjuk spets, inte hård bullet-spets) så kan du gå kurserna. Många av teknikerna använder just penselspetsens fördelar i kursen. Du måste dock själv leta ut lämpliga färgkombinationer till de olika övningarna. (Oftast 3 i en färg, Ljus, Mellan och Mörk) 
Har din marker inte penselspetsen kan jag inte utlova att du kan tillgodogöra dig alla delar av kursen, men skulle du vilja chansa och prova så är du välkommen att göra det! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar