onsdag 21 april 2021

BAS-kurs och helt ny Facebook-kurs


Hej där ute i färgläggningsvärlden!

Hoppas ni gottar er med lite färgläggning emellanåt även om det nu börjar locka mot våren och att vara ute mer och mer. Min favorit när det är finväder är när jag kan ta med pennorna ut och sitta på altanen och färglägga. Två flugor i samma smäll liksom! Fast det förutsätter att det inte är allt för blåsigt så papperen flyger vida kring. Färgläggandet har verkligen gått i vågor under vintern för min del, men nu hoppas jag att det blir lite mer av den varan för det är så himla skoj.



Jag vill påminna om att det är en BAS 5+6 i antågande inom kort som passar dig som gått övriga baskurser. Exakt vad som ingår i kurserna hittar du under fliken bas-kurser längst upp.
Kursen hålls söndag 9 maj, och du köper den i webshopen hos www.hanglarwings.se senast den 25 april (det är nu på söndag!) 
Ytterligare fler kursdatum för bas-kurserna kommer dyka upp inom kort i webshopen.
(har du önskemål om specifika kurser eller är ett gäng som vill gå kurs så hör gärna av dig! Då bestämmer vi ett datum tillsammans.)



Lagom till helgen kommer vi presentera en helt ny Facebook-kurs! Vi börjar med en kurs och kommer fylla på med fler ifall intresse finns. Läs mer om Facebook-kurser här, och se i webshopen för mer specifik info om just denna kurs (kommer till helgen). www.hanglarwings.se

Kram Lisa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar