måndag 3 januari 2022

God Fortsättning och mer kurser!

 

Hejsan och God fortsättning på det nya året!

Jag vill börja med att TACKA alla härliga elever jag har haft på kurser under föregående år! Det har varit så underbart roligt att ha er alla på kurs - både Bas-kurserna och via Live på Facebook.
Det är en ära att få kika på er när flitens lampa lyser och få vara med vid sidan om och se hur färgerna växer fram och skapar något.

TACK!!

Nu har vi klivit in i ett nytt år och planen är att fortsätta utveckla färglägningskurserna.
Just nu finns det 6 Bas-kurser och fyra Facebook-kurser. Tanken är att det skall komma fler kurser som hör till enstaka motiv och jag hoppas kunna få till någon form av fortsättningskurs efter Bas-kurserna då detta varit önskat av många. Häng med och se vad som händer under året!

Jag kommer att testa en ny plattform för kurserna, och om allt fungerar som det ska där kommer i första hand motiv-kurserna flytta över dit (från Facebook) och finnas tillgängliga som inspelat material! Jag tror det kan vara uppskattat eftersom det kommer vara lätt att hålla koll på var man är i kursen, bocka av material man kikat på och naturligtvis titta om och om igen på ett enklare sätt.

Den senaste Facebook-kursen med Snögubbar verkar ha blivit poppis!
Är du sugen på den så föreslår jag att du slår till innan motivet säljer slut än en gång...


Näst på tur står får nog bli en kurs med vårkänslor - dyker upp framöver!

Årets första BAS-kurs går av stapeln den 16e Januari och jag ser fram emot ett härligt gäng som är taggade på att få med sig grunderna i färgläggning. Datum för alla kurser hittar du på https://hanglarwings.se/lisas-coloring-classes så håll utkik där om du vill hänga med!

Nya datum kommer upp allt eftersom till Bas-kurserna!


Kram och välkommen till ett färgglatt 2022!

/Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar