tisdag 8 september 2020

Vill du gå på färgläggningskurs?


Får jag lov att presentera:

Lisas Coloring Classes

Det första utbudet består av 6st baskurser i färgläggning med alkohobaserade penselspetspennor (så som Spectrum Noir Illustrator eller Copic Sketch/Ciao) och det är med stor glädje jag nu har några kursdatum redo att boka under hösten!

Du hittar all information här på sidan om kurserna, om mig, och om vilka pennor du kan tänkas behöva till kurserna osv. Kurserna säljs dock enbart via hÄnglar & Wings webshop.

Boka/Köp HÄR!

Kika runt och läs mer, och har du frågor som inte blir besvarade här på sidan så går det bra att kontakta mig. Du hittar min e-mail på sidan om mig, eller så använder du dig av kontaktinformationen i webshopen.

Kurserna passar gammal som ung (minst 15 år), från nybörjare till mer erfaren färgläggare.

PSST - missa inte informationsmaterialet om pennorna som jag bjuder på under fliken "Varsågod".

/Lisa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar